Jeśli jesteś fanem masła orzechowego, jesteś w dobrym miejscu! Tworzymy kremy orzechowe, które zaskakują. Nasze kremy to coś więcej niż tradycyjne masło orzechowe – nieustannie dążymy do tego, by zaskakiwać Was nowymi, ciekawymi połączeniami smakowymi. Każdy krem, który tworzymy, jest efektem naszej pasji do jakości, smaku i innowacji. Oto 3 ciekawostki, które warto wiedzieć o naszych produktach.
Krem Cinna-Vanilla wyróżnia się unikalnym połączeniem smaków orzechów ziemnych, cynamonu i wanilii. Jest to pierwszy krem na rynku polskim, który łączy te trzy składniki w jednym produkcie, oferując niepowtarzalny smak inspirowany ciasteczkami. Jeśli uwielbiasz smak ciasteczek korzennych, Cinna-Vanilla będzie dla Ciebie idealnym wyborem. To smarowidło, które z pewnością zachwyci każdego, kto szuka czegoś nowego i oryginalnego na swojej kanapce, w smoothie, czy jako dodatek do owsianki.
Przy tworzeniu nowych smaków naszych kremów, czerpiemy inspirację z deserów. Nasz krem migdałowy przypomina smak białej czekolady, a krem laskowy wnętrze pralinki. Krem arachidowy, poprzez dodanie cynamonu i wanilii, przypomina ciasteczka korzenne, co sprawia, że jest świetną alternatywą dla klasycznych słodyczy.
Proces opracowywania nowego smaku trwa od 6 miesięcy do roku. Nawet drobne zmiany w składzie, jak zwiększenie zawartości jednego składnika z 0,5% do 1%, mogą mieć ogromny wpływ na ostateczny smak i konsystencję kremu. Dlatego tak dużą wagę przykładamy do detali – naszym celem jest stworzenie produktu, który zachwyci! (was i nas) 😉